Home ›› Folderhouder Op Maat

Folderhouder op maat: uniek en gepersonaliseerd

Folderhouder op maat is volledig uniek

Bent u op zoek naar een duidelijke en mooie presentatie van uw (reclame) boodschap? Of wenst u een frisse en nette manier om uw folders, flyers en magazines te presenteren zodat klanten deze eenvoudig mee kunnen nemen? Dan biedt een folderhouder op maat van Es & Jey uitkomst. Wij hebben een ruim assortiment van folderhouders en wenst u een specifieke maat of bepaald ontwerp, dan helpen wij u hier graag bij.

folderhouder op maat
vraag een offerte aan ››

Wij zien vaak dat POS materiaal zoals folders en brochures worden gepresenteerd in een standaard houder. Maar nodigt dit wel uit om de folder te bekijken en mee te nemen? Wij vinden van niet. Daarom werken wij met een uniek product: een gepersonaliseerde folderhouder op maat. Tegen een voordelige prijs leveren wij een stevige folderhouder die volledig past bij uw bedrijf. Zo valt u extra op en mocht er een klant of leverancier langskomen, dan zal u meteen opvallen door het verzorgde uiterlijk.

Een folderhouder op maat is een moderne en elegante manier om uw POS materiaal te presenteren.

Folderhouder op maat met uw huisstijl en logo

Een folderhouder op maat is een moderne en elegante manier om uw POS materiaal zoals flyers, folders en magazines te presenteren. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw drukwerk netjes is georganiseerd, maar ook voor een mooie presentatie. Doordat wij over veel vrijheid in fabricagemogelijkheden beschikken, hebben wij talloze mogelijkheden om u van een folderhouder op maat te voorzien. Bovendien kunt u uw folderhouder ook laten personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een folderhouder die voorzien is van de kleuren van uw huisstijl, uw logo en bedrijfsnaam. Bovendien heeft dit personaliseren geen invloed op het proces, zodat de levertijd hetzelfde blijft.

Ook menukaarthouders op maat mogelijk

Naast een folderhouder op maat leveren wij ook menukaarthouders op maat. Met een menukaarthouder presenteert u uw menukaart op een originele manier. U heeft hierbij de keuze uit de kleuren blauw, wit, geel, zilver, rood, bruin en groen. Uiteraard kunt u ook de naam of het logo van uw horecagelegenheid toevoegen. Heeft u een andere wens over de vorm van uw menukaarthouder, dan is dit ook mogelijk. Wij maken deze graag voor u op maat. 

folderhouder op maat
vraag een offerte aan ››

Waarom een folderhouder op maat van Es & Jey?

Wij willen een product leveren dat volledig aan uw wensen voldoet en past bij uw organisatie. Een folderhouder op maat is een slimme manier om uw flyers en brochures netjes te presenteren. Doordat wij de folderhouders op elke gewenste manier kunnen aanpassen, zal u altijd opvallen. Geef aan ons de huisstijlkleuren, het logo en uw bedrijfsnaam door en wij realiseren een folderhouder op maat. Ook kunt u bijpassende accessoires zoals visitekaartjes en pennenhouders bestellen.

Contact en meer informatie

Voor iedereen die op zoek is naar displays voor folders & brochures is Es & Jey de partner die u zoekt. Voor elk type drukwerk leveren wij een passende folderhouder op maat die ervoor zorgt dat uw boodschap wordt gezien. U heeft onder andere de keuze uit een folderhouder A4 en menukaarthouders. Bekijk voor het overige assortiment onze webshop. Een folderhouder is eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Scroll naar boven